CYPRUS GRIEKS EETHUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 973 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cyprus Grieks Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 10:10 prima lekker gegeten heerlijke rijst
15 jun 2024 om 18:36 Het was heerlijk, alleen hoopte ik op Griekse tomaten rijst . Ik gewone normale wit/bruine rijst. Verder was alles top!!
9 jun 2024 om 19:16 €80 euro drie schotels en zeer weinig qua portie. Vlees was koud en het vet droop uit de zak friet. 1x en nooit meer. Voor dat geld kun je beter naar Duitsland wat gaan eten.
2 jun 2024 om 22:57 great food the mixed grill was almost enough for two.
26 mei 2024 om 22:10 Bezorgen duurde langer dan normaal. Dit begrepen we, aangezien er in het dorp een evenement gaande was. Niet op tijd, maar helaas ook niet compleet. Geen sambalsaus, geen friet bij girosschotel en twee ontbrekende pita broodjes (is later nagebracht)
26 mei 2024 om 21:22 Ondanks de superdrukte van het festival, en het slechte weer, bezorgde snel, lekker en warm. Er is een reden dat we al 2 x deze week bij deze Griek eten. Aanrader!
25 mei 2024 om 20:33 Helaas kan ik geen langere tijd kiezen. Maar het duurde meer dan 2 uur. Druk op zaterdag dat snap ik maar aangeven ze bellen elk moment aan en dan nog 45 minuten dat kan niet. Slecht ronduit. Bellen en zeggen de chauffeur is onderweg terwijl hij nog
18 mei 2024 om 19:19 Lekker eten wederom
8 mei 2024 om 23:28 Goeie pizza
3 mei 2024 om 18:33 Prima zaak. En lekkere pizza
29 apr 2024 om 5:43 Schotels prima. Pizza minder. Kaas was eraf gelopen. Zat een gedeelte in de doos. Uit de doos moeten schrappen. Hadden 2× quattro formaggio. Jammer
14 apr 2024 om 15:37 Ruikt lekker smaakt naar niets, waren op tijd en eten was warm. Was de laatste keer! 50 euro voor2 en dit? Nee bedankt.